Vloertegels

VLOERTEGELS

 

U houdt van hygiëne en netheid in uw woning? Dan is het plaatsen van vloertegels en wandtegels zeker en vast een juiste beslissing! Het plaatsen van tegels is ideaal in vochtige ruimtes zoals een badkamer, een toilet of zelfs een keuken. Op die manier zijn uw muren beschermd tegen het vocht en bovendien kunt u alles zeer makkelijk schoonmaken.

Vloertegels

 

Er zijn allerlei verschillende soorten tegels. Denk bijvoorbeeld aan de natuursteen. De natuursteen is een natuurlijk product en deze steen wordt voor velen als statussymbool gezien. Deze steen heeft een lange levensduur, maar de stenen zijn wel duur. Ook is een natuursteen niet krasvrij. Een ander soort tegel welke veel gebruikt wordt voor de tegelvloer is de keramische tegel. Deze keramische stenen worden gebakken wat ervoor zorgt dat ze hard en sterk zijn. Ook zijn ze niet ontvlambaar en zijn ze vuurbestendig. De gehele keramische tegel bestaat uit dezelfde kleur wat betekent dat wanneer er een kras op komt er geen andere kleur tevoorschijn komt. De keramische tegels worden vooral gebruikt voor badkamer muren maar ook als vloerbekleding.

Buitentegels

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u buiten aan de slag wilt. Voor het uitzoeken van de juiste stenen is het uiteraard belangrijk dat u van tevoren de juiste maten weet. Ook moet u nadenken over de stijl die u wilt creëren. De kleur en grootte van de tegel heeft veel invloed op de gehele sfeer van de tuin. Buitentegels zijn er ook in allerlei verschillende soorten en maten. De meeste buiten tegels worden ingedeeld in twee categorieën: natuursteen en keramische steen. De natuursteen wordt al veel gebruikt voor het terras, maar ook de keramische steen wordt steeds populairder. De ondergrond is ontzettend belangrijk. De tegels buiten worden op eenzelfde manier gelegd als de tegelvloer in de woning. Voegen kan worden gedaan met zand, cement, epoxy voegmiddel of polymeerzand.

GRATIS OFFERTE

Ontvang geheel vrijblijvend en gratis uw offerte voor vloertegels en/of wandtegels van onze bouwkundig deskundige.

Bouw slim voor de toekomst!

© 2016

PREMIES €

CONTACT