Afwerking

AFWERKING

ISOLATIE

PREMIES

PARTNERS

AFWERKING

 

"Renoveren van verbouwde woningdelen of he compleet vernieuwen van gevels met silicone of kunstharspleister of steenstrips geeft een totaal nieuw uitzicht en meerwaarde aan de gevels, steeds volgens systeem van onze leveranciers met 10-jarige garantieverzekering."

GEVELBEPLEISTERING

STEENSTRIPS

 

1) Goede bescherming tegen vocht

Een crepi gevel zal uw gevel extra beschermen tegen vocht. Door de waterafstotende laag zal het vocht niet langer geabsorbeerd worden door oude gevelbekleding wat de algemene staat van de constructie ten goede komt.

2) Extra energiebesparing met buitengevelisolatie

 

Het plaatsten van gevelbepleistering of steenstrips vormt de ideale gelegenheid om uw buitengevel te isoleren. Waarom is het zo interessant om hiervan gebruik te maken? Buitengevelisolatie is een van de meeste effectieve methodes om te isoleren. Hierdoor zal uw energiefactuur ongetwijfeld dalen. Daarnaast zal ook de EPC-score van uw woning verbeteren. Voor de plaatsing zal aan de bestaande gevel isolatiepanelen worden aangebracht, waarna ze kunnen afgewerkt worden met crepi of steenstrips.

3) Zeer breed kleurenpalet

 

Het beschikbare kleurenpalet voor crepi of steenstrips is ontzettend groot. Uw gevel bepleisteren kan in meer dan 800 kleuren. Op die manier kan je buitenmuur afgewerkt worden volgens uw eigen smaak en wensen. U dient wel rekening te houden met de temperatuursschommelingen die sommige tinten met zich kunnen meebrengen. Donkere kleuren kunnen veel warmte opnemen waardoor ze niet geschikt zijn voor isolatie. Daarnaast kan de kleurintensiteit ook verminderen onder invloed van de zon.

4) Past bij alle type woningen

 

Een gevel met afwerking in crepi is zowel geschikt voor moderne als landelijke woningen. Dankzij zijn universele uitstraling past hij eigenlijk bij elk type woning.

6) Relatief goedkoop

 

De materialen voor crepi gevels of steenstrips gevels zijn betaalbaar. Als u wilt weten hoeveel een crepi gevel of steenstrip gevel in uw geval zou kosten, kunt u hier gratis prijzen aanvragen van onze bouwkundig deskundigen.

GRATIS OFFERTE

Ontvang geheel vrijblijvend en gratis uw offerte voor gevelisolatiesystemen en gevelbepleistering van onze bouwkundig deskundige.

PREMIES €

Verdien uw investering vlugger terug met een mooie premie.

U komt alleen in aanmerking voor deze premie als u de werken door een aannemer laat uitvoeren.

Farzin Engineering geeft u daar meer informatie over.

CONTACT

Heeft u vragen over onze werkwijze of onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Info@farzinengineering.be

+32 468 48 99 14

Bouw slim voor de toekomst!

© 2016